Yorumlar için teşekkür ederim
Hepsini büyük bir sevinçle okudum.
Çok sade olması tamamiyle benim isteğimdi. Bunu başarmış olmam güzel çerçeve içini deneyeceğim ama görünümün güzelliğinin beyazlıkla bütün olması olduğuna inanıyorum. Yine de görüşleri dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim
Örnek olarak kullanıcı ismi direkt görünür bir yapıda değil, bunun sebebi yine sizinde söylediğiniz gibi avatarın üzerine gelindiğinde açılan bir baloncuğun olması burada detaylara bolca yer verdim. Amacım bu sadeliği bozmadan devamını getirmek, özellikle butonlar veyahut diğer kısımlarda da aynı sadeliği koruyacağıma inanıyorum. Yorum için çok teşekkür ederim
*-*
Aa teşekkür ederim ama neden
Aslında lorem ipsum kullanmak bu durumlarda daha mantıklı ama dayanamadım ben, Hobbit'ten bir kaç parça metin bulup ekledim, kitaplığımda duruyor. Fantastik kitapları çok severim, Yüzüklerin Efendisi dışında var olan tavsiyeleriniz varsa da alırım, filmleri çıkmadan okumuş olmayı hele çok isterim
Yorumunuza dönünce, sınırların belirlenmesini "pomade" sonra ikinci söyleyen oldu kesinlikle deneyeceğim. Yorum için teşekkür ederim ^-^
Hepsini büyük bir sevinçle okudum.(25-07-2014, Saat:18:32)pomade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok sade olmuş bence yazının olduğu kısmı çerçeve içine alın
Çok sade olması tamamiyle benim isteğimdi. Bunu başarmış olmam güzel çerçeve içini deneyeceğim ama görünümün güzelliğinin beyazlıkla bütün olması olduğuna inanıyorum. Yine de görüşleri dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim

(25-07-2014, Saat:19:55)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 Numara bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Kalan profil bilgilerini göstermek için avatar kısmına tıklandığında konu beğeni kısmının altından açılıp kapanan bir panel yapılabilirŞöyle bir sıkıntı da çıkabilir bu temada, bütün kısımları eklemediğin için daha doğrusu eklemeyeceğin için mybb tema yapısına uymayacaktır. Diğer kısımları eklediğinde de şuanki özgünlüğü kaybolacakır
Örnek olarak kullanıcı ismi direkt görünür bir yapıda değil, bunun sebebi yine sizinde söylediğiniz gibi avatarın üzerine gelindiğinde açılan bir baloncuğun olması burada detaylara bolca yer verdim. Amacım bu sadeliği bozmadan devamını getirmek, özellikle butonlar veyahut diğer kısımlarda da aynı sadeliği koruyacağıma inanıyorum. Yorum için çok teşekkür ederim

(25-07-2014, Saat:20:04)Pasa[TR] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzelmiş..
*-*
(25-07-2014, Saat:20:12)__Smile__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ve Sade Ancak Postbiti Pek Beğenmedim
Aa teşekkür ederim ama neden
(25-07-2014, Saat:20:16)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam şahsen sade temaları çok severim, ellerinize sağlık.. Gerçekten MyBB'ye uyarlanabilirse fazlasıyla mükemmel olacağını düşünüyorum. "pomade" arkadaşımızın dediği gibi ince bir çerçeve içine alınabilir, sınırların belirlenmesi için. Gelişmeleri bekliyoruz bu arada
Bu arada söylemeden de geçemeyeceğim, The Hobbit'li bir metin görmek beni heyecanlandırdı açıkçasıForumda fantastik kitap/film severler biraz az sanırım
Aslında lorem ipsum kullanmak bu durumlarda daha mantıklı ama dayanamadım ben, Hobbit'ten bir kaç parça metin bulup ekledim, kitaplığımda duruyor. Fantastik kitapları çok severim, Yüzüklerin Efendisi dışında var olan tavsiyeleriniz varsa da alırım, filmleri çıkmadan okumuş olmayı hele çok isterim

Yorumunuza dönünce, sınırların belirlenmesini "pomade" sonra ikinci söyleyen oldu kesinlikle deneyeceğim. Yorum için teşekkür ederim ^-^

Şöyle bir sıkıntı da çıkabilir bu temada, bütün kısımları eklemediğin için daha doğrusu eklemeyeceğin için mybb tema yapısına uymayacaktır. Diğer kısımları eklediğinde de şuanki özgünlüğü kaybolacakır 

Forumda fantastik kitap/film severler biraz az sanırım