Yapılan hackerlık değildir, çakallıktır. Ekip olarak gece gündüz çalışalım, çakalın teki gelsin paylaşsın/10TL'ye satmaya kalksın. Üstüne beni de tekrar tekrar kandırmaya çalışsın. Ne ala memleket. Hayır bir de her şey hazır, bütün kanıtlar elimde, kişi format atmış fakat bana mesaj yazıyor ve *format attım kanıtlayamazsın* diyor resmen. Yahu kendin söylüyorsun yaptığını. Şu anda oturup gelen parayı sayıyor veya bir yerde yiyor olabilirdim, 2 tane suçtan dolayı ayrı ayrı yasal süreç başlatabilirim. Bakalım haber gelecek mi, ulaşmak isteyen vs. olursa telefon numaramı da iletebilirim arkadaşlar.
Sinan hocam biliyorum, haberi geldi. Bu yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ve ben Uğur Özdemir'e defalarca söyledim ve uyardım, kendisi hala çakallığa devam etti. Ama baktı sağlam geliyorum, geri adım atıyor tabi. Neyse artık her şeyin hayırlısı. Ayrıca dediğim gibi oldu sanırsam, MDP üzerinden skullzde az önce skype kullanıyor musunuz türünden PM attı ve telefon numaramı ilettim.
Sinan hocam biliyorum, haberi geldi. Bu yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ve ben Uğur Özdemir'e defalarca söyledim ve uyardım, kendisi hala çakallığa devam etti. Ama baktı sağlam geliyorum, geri adım atıyor tabi. Neyse artık her şeyin hayırlısı. Ayrıca dediğim gibi oldu sanırsam, MDP üzerinden skullzde az önce skype kullanıyor musunuz türünden PM attı ve telefon numaramı ilettim.