Hocam çok geçmiş olsun.. Oldum olası şu hacker işlerine aklım ermiyor, zar zor anlıyorum. Ama gerçekten öyle bir Dünya'da yaşıyoruz ki emekler veriliyor, gece-gündüz demeden çalışılıyor ve sonra kendini bilmez Dünya malı düşkünleri geliyor ve yok site hackleme, temaları w@reze düşürme vb. gibi şerefsizce işleri yapıyorlar. Buradan onlara sesleniyorum. Elinize ne geçiyor..? Sen sana ait olmayan bir temadan 10 TL kazanınca zengin mi oluyorsun? Hadi paran oldu o para helal mi peki? Haram paradan hayır gelir mi? Gelirler burada adeta din kitabı yazarlar yazdıklarıyla. İcraatları ise yazdıklarının tam tersi.. Böylelerine acımakta yanlış aslında.. Onlar her haltı yerken vicdanları sızlamıyorsa biz niye iyi niyet gösterelim..?
xFeyz hocam, siz yine sakinliğiniz, sabrınız ile olayı büyütmek istememişsiniz. O arkadaş ise artık her kimse demek ki tatlı dilden anlamıyor.. Siz buna 1 gün verin, o zamana kadar hatalarını telafi etmezse de yapın yasal işlemi bakalım aklı bir daha emek hırsızlığına, çalmaya çırpmaya gidecek mi.. Gerçekten sizin gibi mükemmel bir insana denk gelmiş, kendi şansını kendi kaybediyor..
Son olarak umarım böyle işlerle (hırsızlık, çalma, w@rez vb.) uğraşanlara umarım ders olmuştur.. Bence şöyle epey bir düşünsünler "kul hakkı"nı nasıl öderim diye..
Teşekkürler.. İyi forumlar.
xFeyz hocam, siz yine sakinliğiniz, sabrınız ile olayı büyütmek istememişsiniz. O arkadaş ise artık her kimse demek ki tatlı dilden anlamıyor.. Siz buna 1 gün verin, o zamana kadar hatalarını telafi etmezse de yapın yasal işlemi bakalım aklı bir daha emek hırsızlığına, çalmaya çırpmaya gidecek mi.. Gerçekten sizin gibi mükemmel bir insana denk gelmiş, kendi şansını kendi kaybediyor..
Son olarak umarım böyle işlerle (hırsızlık, çalma, w@rez vb.) uğraşanlara umarım ders olmuştur.. Bence şöyle epey bir düşünsünler "kul hakkı"nı nasıl öderim diye..
Teşekkürler.. İyi forumlar.