(24-07-2014, Saat:21:27)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: linki çıkıyor burada yer alan kullanıcı adına bakınca MyBBDepo'da ki kimse ile aynı mı?
http://mybbdepo.com/uye-skullzde.html
Konuyu kesinlikle saptırmak istemiyorum arkadaşlar ama benim ki sadece bir soruydu. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın kendisini tanımadığım için bir yorumda bulunamayacağım gibi, sadece kullanıcı isimlerinden yola çıktım. Biri benim ismime de gidip orada konu açabilir düşüncesi de var. Kimsenin de hakkına girmek istemem.
Kod çalmak, cssden bir şeyler bakmak imagesten üç beş dosya götürmek. Beni rahatsız etmez. Çünkü temaları farklı yapan şeyler sadece css ve images dosyasında olanlar olmadığını düşünüyorum. Şablon yerleşiminden temiz düzenli kodlamaya kadar. Ancak konudan anladığım direkt bir çalıntı olayı var. Bu rahatsız ediciliğin ötesinde. Feyz umarım en kısa süre de istediklerini yapabilirsin, şahsi görüşüm; geç kalınmış bir adım. Çocuk parkına çevirilmesi ap ayrı bir komediydi.
Tekrar geçmiş olsun site sahibi de burada. Ve sanırım en üzgün olanda şuan o olsa gerek, böyle bir şeye bulaştığı için. Feyz'i mağdur bıraktığı için. Ama hani tanımasam da şunu söylemek isterim, dünya'nın güzel bir yer olduğuna inan biriyim ben. Sizde hala insanlara güvenebiliyorsanız buda sizin güzelliğinizi gösterir. Çakallar, pislikler dünyanın gerçeği ama bunları aşmakta bizlerin elinde.
Çok konuştum vurmayın