Merhaba ; Feyz hoca sonuna kadar haklı , backup ve temamın çalınmasına sebep olan yani ''dolandırılan'' kişi benim. Şahsen içinizden veya dışınızda diyeceklerinizi bana biliyorum ki haklısınızda. Feyz hocanın hakkını bu olaydan dolayı asla ödeyemeceğimi ortaklarımında aslında bana kızgın olduklarını çok iyi biiyorum ama tek çare var geçmiş olsun tesellisi ve yapan adama kalmış bir yasal işlem oda kendi elinde tabi. Ben Feyz hocamada söyledim tekrar söyleyeyim ''kendisi ne dese haklıdır ben elimden geleni yapmaya hazırım ve ona bir borcum varmış gibi hissediyorum kendimi''. Ama ''''Feyz hocaya laf atıp tutanlar bu yazıyı iyi okusun , Feyz hoca yaşadığımız ve yaşadığı bu kadar olaydan sonra halen sizlerin iyiliğini düşünürken hiçbir karşılık beklemeden bendende birşey talep etmeden bunları yapan adama halen sesleniyorsa bu adamın kıymetini bilin gelin şu yaptığınız hatadan vazgeçin çok geç olmadan.'''' Çünkü siz vazgeçmedikce Feyz hocanın sabrı tükeniyor. Dediği gibi sizlerle değil ailelerinizle uğraşacak kendisi. Çoğu kez söyledim Feyz hocamdan Allah bin kez Razı olsun hem uygun çalıştı bizle hem isteklerimizi yaptı hem sorunlarımıza ortak oldu kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Umarım o ''Uğur'' Denen şahsiyet ortaya çıkarak bu olaylara bir son verir yoksa açılan dava(lar)da bende şahit olacağım açıkca söyleyeyim.
Bu kişinin MybbDepodan yani buradan tanıştığı bir arkadaşı ile konuşuyorum oda son zamanlarda olan tavırlarından rahatsız. Sanırım (günahını almak istemem ama) bu kişidende açıkca olaylarla ilgili olduğunu düşündüğüm şüphelerim var.
Saygılar
(24-07-2014, Saat:21:27)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: linki çıkıyor burada yer alan kullanıcı adına bakınca MyBBDepo'da ki kimse ile aynı mı?
http://mybbdepo.com/uye-skullzde.html
Bu kişinin MybbDepodan yani buradan tanıştığı bir arkadaşı ile konuşuyorum oda son zamanlarda olan tavırlarından rahatsız. Sanırım (günahını almak istemem ama) bu kişidende açıkca olaylarla ilgili olduğunu düşündüğüm şüphelerim var.