Birde hocam 3-4 gün önce forumun headerinclude şablonuna aşağıda verdiğim description kodunu ekledim. Google'da arama yapınca baktım örneğin "Deneme" kategorisinin açıklaması "Deneme Deneme" ama Google'da Deneme kategorisinin açıklamasında aşağıda verdiğim açıklama çıkıyor. Şimdi ben bu kodu ekledim diye bütün kategorilerin açıklaması Google'da böyle mi çıkacak :/
Ben sadece Google'a daki sitemin anasayfa görünümünde bu descriptionun çıkmasını istiyorum. Diğer sayfaların açıklamaları yine kendi açıklamaları olsun :/ Nasıl yapabilirim acaba?
Kod:
<meta name="description" content="Türkiye'nin Potterhead Forumu! Türkiye'deki bütün Potterhead'ların tek buluşma adresi Potterkafa Forum! Her Potterkafa'nın uğraması gereken Potterkafa Forum'a Hoşgeldiniz! Potterkafa, Harry Potter dünyasının Türkiye'deki temsilcisi olma yolunda!" />Ben sadece Google'a daki sitemin anasayfa görünümünde bu descriptionun çıkmasını istiyorum. Diğer sayfaların açıklamaları yine kendi açıklamaları olsun :/ Nasıl yapabilirim acaba?