Hocam ücretsiz kısmı size değil kırdıysam suzi özür dilerim benim düşündüğüm hep siz paylaşırdınız acaba bi çekme olayı fln mı oldu diye düşündüm diğer arkadaşı da tanımıyorum torrent cenneti yazması sorun değil eyvallah emek var yazacak tabi ki ama bi anlayıp dinlemeden hemen yorum yazmışsınız sizdeki hata verdi ben doğrunolanı paylaştım nereden alındığını bilmiyordum çoğu sitede artık eklentiler bile çalınıyor bende arkadaşın kim olduğumu bilmediğim için kırmadan boyle bir yazı yazdım dizide kırdıysam özür dilerim
Bir arkadaşla arada bir mesele var tam da o yorumu yazarken size denk geldim gerçekten kırdıysam özür dilerim çabalarınızı bilememektedir elde değil 9zellikle sitenizi beğeniyorum sadece o eklenti için siz paylaşmayınca bir şüphe ettim siz kendi yaptığınız çoğu şeyi paylaştığınızı biliyorum bir süre sonra
Bir arkadaşla arada bir mesele var tam da o yorumu yazarken size denk geldim gerçekten kırdıysam özür dilerim çabalarınızı bilememektedir elde değil 9zellikle sitenizi beğeniyorum sadece o eklenti için siz paylaşmayınca bir şüphe ettim siz kendi yaptığınız çoğu şeyi paylaştığınızı biliyorum bir süre sonra