(04-07-2014, Saat:01:52)depresif Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-07-2014, Saat:01:49)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-07-2014, Saat:01:46)depresif Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-07-2014, Saat:01:43)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu okumayı tam olarak bilmiyorsun sanırım? Bende aynısnı yazdım zaten. ^-^
Dinleri bildiğini sanmıyorum, yani biliyor da olabilirsin ama din olmayanları da din sayman çok farklı. Din olması için bir inanç olması gerekir. Ateizm sayfasını tekrar okur musun lütfen kopyala yapıştır yapacağına,
konu dağılmamasını bende isterdim ancak; sürekli hakaret yemek istemiyorum, düşmanca tavırlarını yazması rahatsız ediyor beni. Özellikle beni iç savaş çıkartan hain sıfatına itelemesi.
Hakaret ettiğim yok sana 2014 yılı olanları söylüyorum eğer kırgınlık yaşatmışsam Affola ben burda din dil ırk ayrımı yapmıyorum dünya genelinde olanı söylüyorum.
Üzgünüm diyerek girmek isterdim ama üzgün falanda değilim, kırgınlık yaşatmak ne demek, yani kırgınlıksa bu sadece iyi sağlam bir direncim varmış. Biraz önce metinde açıkça
"Nonteist/Ateist/Agnostik = Bu dine inananlar büyü yaptığını sanıp Müslümanlığı yok etmeye çalışıyor."
yazdınız ardından cevap verdim size bir Ateist olarak. Buyrun kanıtlayın bunu yaptığımı diye, yine aynı şekilde devlete zarar verdiğimi söylemeye devam ettiniz. Dünya geneli öyle yada değil, bir topluluktan bahsederken lütfen biraz dikkat edin.
Ben şimdi girip burada bir müslümanın yaptığı terbiyesizliği Müslümanlar şöyle diye paylaşırsam size ne kadar dokunur? Bir bunu düşünün başka bir isteğim yok zaten benim, beraber yaşamak zorundayız. İstense de istenmese de bu ülkenin topraklarında beraber yer alıyoruz. Senin deden kadar benim dedeminde bu topraklarda desteği var. Nasıl baban askere gittiyse benim babamda askere gitti. Ben çiftçi sayılacak bir ailenin çocuğuyum, bugün yediğiniz yumurta da da ekmekte de bir katkımız var. Siz böyle düşündükçe ayrıştıkça daha çok iç savaşlar acılar çekilir.
O yaptığı terbiyesizliği eğer hakikatten büyük bir terbiyesizlikse onu Müslüman yapmaz.
Bak kardeşim anlamıyorsunki topluluğun içinde bizlerde eziliyoruz Milyonlarca Müslüman katlediliyor peki neden 'Para'Petrol'Siyasi'Hırsızlık' bizim dinimizde bunlar yasak.
Peki birşey soracağım siz hiç Cennete girmeyi düşünmedinizmi.
Sadece gerçek inancı olan Müslüman olanlar Cennete girebiliyor.
Diğer dinlerdekiler değil..
Merhaba, kendimi bildim bileli Bulgaristan'a Yunanistan'a giderim aslen Bulgaristan dogumluyum ve son kurduğunuz cumleler kesinlikle yanlis, Hristiyan cok arkadaslarim var doğdum büyüdüğüm yerde ve hepsi biz nasil dinimize bağlı isek onlarda ayni şekil hatta dedemin ortaği Müslümanlığa buyuk derecede saygi duyar ama sirf kendi ibadeti icin evinin en üst katinda bir ibadethane var Hristiyanlarin ibadet ettigi yerler kilise gibi.
Ve şunuda belirtmeliyimki Hristiyanlarda Cennet'e gidecekler, günahlarını çektikten sonra Cennete'de cehennemede giden olacak buna emin olun, mesela benim yasimdaki çocukların ne suçu var? Belki çocuk Müslüman olacak fakat aileden gelen bu Hristiyanlik onuda etkiliyor çocuk annesinden babasindan ne görüyorsa onu yapiyor boyle boyle bütün yeni nesil etkileniyor..
Hristiyanlardan'da emin olunki cennete giden olacak sonucta her Hristiyan kötü biri degil.
Cezasını çeken herkes cennete girecek fakat bunun icin Allah'ın var olduğunu bilmeleri ve inanmalari gerekli, Hristiyanlik'ta Allah inanci var zaten, nereden biliyorsunuz derseniz 13-14 sene aralarında yasadim neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum, çokta arkadaşlarim Müslüman'liğa döndüğünü biliyorum yada çoğunun istemesi fakat aile baskisindan olmadığınida biliyorum ve tanik oldum.
İyi forumlar, Hayırlı Ramazanlar.

