(04-07-2014, Saat:03:14)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-07-2014, Saat:00:22)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Yanlış Anlamayın Ben Bilgilenmek İçin Soruyorum , birazda Merak Ediyorum. Atatürk Masonmuydu Acaba Bilgisi Olanlar Varmı Fikirlerinizi Felan Ortaya Koyabilirsiniz.
Not : Ben Normalde Asla Böyle Birşeye İnanmam Fakat Mason Türkiyenin Resmi Orjinal sitesine Girdim En Altta Atatürk Resmi vs. Vardı Onun Hakkında Yazılar.
Site :Kod:
http://www.mason.org.tr/
Bu Biraz Kafamı Karıştırdı Yanlıs Anlamayın Ben İnanmıyorum Böyle Birşeye Ama Yinede Sormak İstedim Herkez Düşüncesini Söylesin .
Masonlar kendilerini güçlü göstermek için büyük ve önemli insanları kendilerine hizmet ediyormuş gibi gösterirler. Ayrıca Atatürk düşmanlarının kanıt diye gösterdikleri saçmalıklar aslında Türk duruşudur.
Hocam Allah biliyorki kimin içinden ne geçiyorsa yine Allah diyorki ben kulumu kul olarak görmek isterim.
Fakat kulum kendini benden üstün görüyor.
Gerekli açıklamayı yaptınız teşekkürler.
(04-07-2014, Saat:03:26)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece;
Bu ülkeyi sağ, sol, Türk, kürt, dinci, laik, alevi, sünni, çerkez, ermeni olarak ayıranlar, bölenler, hatta satanlar utansın.
Herkese iyi geceler.
Hocam tam üstüne bastınız bölen kişiler zaten belli oluyor.
2001 2014 Yılları arası bilen bilir.