Merhaba,
Alan seçimi olarak bizden öneri almanız yanlış bir davranıştır.Herkesin bir hedefi olmalıki başarıcak bir şeyleri olsun.
Ben ilkokuldan beri bilgisayar okumak istiyordum şuanda Web Programcılığı bölümünde okuyorum ve hayatımdan memnunum.
Eğerki başka bölüme gitseydim hiç memnun olmayacağıma eminim.
Meslek seçiminiz yoksa büyük ihtimal iş sahibi olucaksınız.
Meslek:İsteyerek,severek ve bu alanda bilgi edinerek ... yapılan şeylerdir.
İş
arası için,zorunluluk ... için yapılan şeylerdir.
Mesleğinize kendiniz karar verirsiniz ve uygulayıp uygulamamak size kalmış.
Aklınızdan ne okumak geçiyorsa onu okuyun anne/baba vs. dediklerine bakmayın eğerki kendi istediğine gitmeyip sırf onlar için istediğin yeri okumazsan emin ol mutsuz olucaksın ve okuma istediğin kaçacaktır.
Dediklerimi umarım dikkate alırsın.
Edit: Bölüm/Alan ile dalı karıştırmayın arkadaşlar.
Bölüm yada Alan : 10.sınıfta seçilen yerdir örneğin : Bilişim teknolojileri
Dal : 11.Sınıfta seçilen yerdir örneğin : web programcılığı
Alan seçimi olarak bizden öneri almanız yanlış bir davranıştır.Herkesin bir hedefi olmalıki başarıcak bir şeyleri olsun.
Ben ilkokuldan beri bilgisayar okumak istiyordum şuanda Web Programcılığı bölümünde okuyorum ve hayatımdan memnunum.
Eğerki başka bölüme gitseydim hiç memnun olmayacağıma eminim.
Meslek seçiminiz yoksa büyük ihtimal iş sahibi olucaksınız.
Meslek:İsteyerek,severek ve bu alanda bilgi edinerek ... yapılan şeylerdir.
İş
arası için,zorunluluk ... için yapılan şeylerdir.Mesleğinize kendiniz karar verirsiniz ve uygulayıp uygulamamak size kalmış.
Aklınızdan ne okumak geçiyorsa onu okuyun anne/baba vs. dediklerine bakmayın eğerki kendi istediğine gitmeyip sırf onlar için istediğin yeri okumazsan emin ol mutsuz olucaksın ve okuma istediğin kaçacaktır.
Dediklerimi umarım dikkate alırsın.
Edit: Bölüm/Alan ile dalı karıştırmayın arkadaşlar.
Bölüm yada Alan : 10.sınıfta seçilen yerdir örneğin : Bilişim teknolojileri
Dal : 11.Sınıfta seçilen yerdir örneğin : web programcılığı