(20-05-2014, Saat:18:49)**SaBRoZa** Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(20-05-2014, Saat:18:40)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hala TC Kimlik Numarası konusunda şüphelere sahibim. Şahsen her siteye bu şekilde üye olmam. Bu nedenle SMS onaylı üyelik bir nebze daha rahatlatıcı geliyor.
sosyal medya siteleri böyle bir şart getirse sosyal medyayı bırakacan mı güzel kardeşim neyse uzatmasan o senin görüşün görüşün kendine kalsın pozitif düşüncelere her zaman açığım gelişmeye geliştirmeye açığım kendi kapuğundan çıkmayı denersen piyasada kalıcısın yoksa işin zor
(20-05-2014, Saat:19:07)**SaBRoZa** Adlı Kullanıcıdan Alıntı: artık konuyu baltalayacak görüşlerinizi kendinize saklayın varsa emreye yardımcı olacak eklenti hakkında olumlu fikirler verebilecek yapılacak birşeye katkıda bulunmak isteyenler konuda görüşlere açığız ama yok güvenli değil yok süpheli vs siz kullanmayın kimsenin kırtlağına basmıyoruz bu site bu sistemi yaptıktan sonra tüm üyeleri silip tc kimlikle giriş zorunluluğu getirse kullanmayacakmısınız
madem site yönetimine güveniniz yok o zaman girip forumda sitemin şurası kaydı burası hata veriyor bunu nasıl yapabilirim gibi destek almayalım sizin mantık bu başka bişi değil gençler
(20-05-2014, Saat:19:09)Xray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece TC kimlik numarası ile ne yapılabilirki? TC kimlik isteyen sitelere üye olmam diyorsanız demekki birçok önemli platforma üyeliğiniz yok. Valla emre hocam eklentiyi sağlam yapsında 50tl bile olsa alıcam.
Ne içiyorsanız aynısından istiyorum.
Arkadaşlar, cidden yazılanlardan bunu mu anladınız? Hele ki forum yönetimine güveniniz mi yok ne alakadır? Konuyu baltalayacak görüşlermiş..
TC Kimlik numarası riskli bir durum. Konu eklentinin güvenilirsizliği falan değil, konu eklentiyi kullanabilecek sitelerin güvensizliği. Ancak yapılmasına karşı olarak bir yorum atmadım, aksine yapılabilir.Benim ilgilendiğim kısım SMS onayı. Güvensizlik eklentinin yapımcısından kaynaklanan bir durum değil zaten. Bunu anlatmak bile utanç verici yahu, okuduğunuzu anlamadıysanız bir daha okuyun lütfen.
Ayrıca Xray önemli platformlara üyeliğim tabi ki var, ancak bunun nedeni, belli bir güvenilirliğe ulaşmış olması, dediğim gibi kişisel yorumu belirttim. Emre Karakaya'nın da istediği buydu. Çalışmayı hala takip ediyorum, yorumlarımı yazacağım umarım SMS onayı kısmı içinde bir gelişme olur.
iyi forumlar