yani arkadaşlar şimdi bu tayfadan iyinete r10a wmaraci gibi webmaster forumlarına üye değilmisiniz oralara güven var iyinete güvenip tc ni veriyorsun ki bu sisteme daha yeni geçiildi yanlış hatırlamıyorsam wm aracına da cep no verilme şartı var bu sitelere güven duyarak bunu yapıyoruz mybbde bunu uyarlamak içinde dikkatli olmak lazım diyorum zaten oluşabilecek güvenlik açığınla site database den tcler başkalarının eline geçerse sıkıntı orda diyorum zaten kodlayamayı yapacak arkadaş bunu göze alarak paralı satıcağını söylüyor şimdi biz bu sistemi aldığımızda ücretle yarın bir sorun yaşandığında senlik sunuculuk bi hata yok eklentide açık var hacker geldi patlattı aldı bilgileri sen gelip emre kardeşin ümüğünü sıkmazmısın sıkarsın
bence artık mybb sistemi bu yeniliklere açık olmalı gelişmeli mybb.com da 800 eklenti var belki kaçı türkçeye çevrilip sürüldü destek sitelerinde biraz yeni şeylere açık olalım mybb offical sitenin yeni sürüm yeni eklenti yapmasını beklemeyelim biz yapalım bu sistem buna gayet müsait seo dendi suanki seo eklentisi gayet iyi daha geliştirilebilir mi evet biraz kafa yorun bi tema çizip 3-5 değişiklikle yok 20 lira yok 30 lira kıytırıktan işe hiç yaramaz abuk subuk eklentiler yapılacağına farklı zor olanı seçsek birleşsek ben inanıyorum ki şu destek sitesinde 10 yönetici varsa 30 tane de normal üyeden adam gibi kodlamadan zarttan zurttan anlayan insan var ama uğraşmıyorsunuz kör bakıyorsunuz olaylara sen tc yi yap öbürü sms yapsın diğeri farklı bişi üretsin parasını geçtim bedava olsun sen onu yaparsın diğeri öbürünü yapar herkes birbirinden faydalanır
forum demek paylaşmak demek eskiden sosyal medya mı vardı destek sistesi hiç olmasa karşılaşcağınız sorunları çözebilecekmisiniz yeri geliyor yöneticilerin bilmediği sorunu sıradan üye çözüyor yapmayın Allah aşkına yok o sıkıntı yok bu sıkıntı olur kendinize güvenin vaktim olsa ben yazacam zaten eklenti ama yok malum üniversite hayatı zor
bence artık mybb sistemi bu yeniliklere açık olmalı gelişmeli mybb.com da 800 eklenti var belki kaçı türkçeye çevrilip sürüldü destek sitelerinde biraz yeni şeylere açık olalım mybb offical sitenin yeni sürüm yeni eklenti yapmasını beklemeyelim biz yapalım bu sistem buna gayet müsait seo dendi suanki seo eklentisi gayet iyi daha geliştirilebilir mi evet biraz kafa yorun bi tema çizip 3-5 değişiklikle yok 20 lira yok 30 lira kıytırıktan işe hiç yaramaz abuk subuk eklentiler yapılacağına farklı zor olanı seçsek birleşsek ben inanıyorum ki şu destek sitesinde 10 yönetici varsa 30 tane de normal üyeden adam gibi kodlamadan zarttan zurttan anlayan insan var ama uğraşmıyorsunuz kör bakıyorsunuz olaylara sen tc yi yap öbürü sms yapsın diğeri farklı bişi üretsin parasını geçtim bedava olsun sen onu yaparsın diğeri öbürünü yapar herkes birbirinden faydalanırforum demek paylaşmak demek eskiden sosyal medya mı vardı destek sistesi hiç olmasa karşılaşcağınız sorunları çözebilecekmisiniz yeri geliyor yöneticilerin bilmediği sorunu sıradan üye çözüyor yapmayın Allah aşkına yok o sıkıntı yok bu sıkıntı olur kendinize güvenin vaktim olsa ben yazacam zaten eklenti ama yok malum üniversite hayatı zor