(05-04-2014, Saat:23:11)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-04-2014, Saat:23:01)orco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: xFeyz kardeş. Kimsenin alıntı yapmasına lafım yok. yazıyı iyi oku. Tüm temalar alıntılar yüzünden aynı yaratıcı ve işi bilen kimse bulamamaktan yakındım. Ve burayada yazdım. Mümkünse sen bana teklif verme zaten. Tema konusunda seninle görüştük. İşi aldım dedin ama bugün başlarım yarın başlarım diye diye baya bi beklettin sonrada sesin soluğun çıkmadı. Eğer duruyorsa skype yazışmalarını buraya ekleyim istersen. Ayrıa açtığım o başlık kendi kendime tema yapmaya çalıştığım dönemlerin başlığı. Dikkat edersen tema yapımı için para veriyorum ve para verdiğim bir işin özgün olmasını istiyorum var mı itirazın buna??
Bir aksilik çıkmadığı sürece max. 24 saat içerisinde bütün mail ve skype yazışmalarına geri dönüyorum.
Çalıştığım onlarca site var *burası yanlış anlaşılmasın, kendimi övmek için yazmıyorum*, ben oturup onların parasını yiyebilirim, veya oh param da geliyor, siteler tıkırında diye iş alımlarını bırakabilirim. Fakat ben iş alımlarımı yine de her ay belirli bir aralıklarda açıyorum, çok acil bir durumla bana gelenlere de kapımı her zaman açık tutuyorum, bunu bilen biliyor zaten, bu da böyle bilinsin. Çalıştığım bütün sitelerin haftalık / aylık bakımlarını yapıyorum. Ki bazen site sahiplerinin ruhu bile duymuyor, arka planda sorunsuzca çalışmamı yapıyorum.
Ve evet seni hatırladım, Erce Türkyılmaz'sınız sanırsam. Site adresinizi inatla söylememiştiniz, istediğiniz olayda sadece mmaster temasına ek olarak MT mor teması stil postbitti. Seni o gece 2-3 defa ertelediğimi hatırlıyorum; birisinde saldırı engellemem gerekiyordu, diğerinde de sunucu taşımam gerekiyordu ikisi de acil iş olduğu için sana geri dönememiştim. Ertesi gün geri döndüğümde de cevap vermedin, bu kadar.
Bak kendin diyorsun, "Tüm temalar alıntılar yüzünden aynı yaratıcı ve işi bilen kimse bulamamaktan yakındım." diye fakat kendi temanı yapmaya çalışırken başka temanın postbitini almak için burada yardım konusu açıyorsun.
"Dikkat edersen tema yapımı için para veriyorum ve para verdiğim bir işin özgün olmasını istiyorum var mı itirazın buna??"
Dediysen çalıştığın kişilerin işinin ehli olmasına dikkat edeceksin, işinin ehli birisini seçeceksin. Sen de karşıdakinin kölen değil, insan olduğunu unutmayacaksın. NET.
Evet site adresimi inatla söylemedim ve sebebinide sana yazmıştım. yaparım deyip işi alıp yapamayanlardan dolayı artık adres vermediğimi ve illada tema görmek istiyrsan elindeki satmaya çalıştığın temayla birlikte satın alabileceğimi. Bak kardeşim dürüstlükten bahsediyorsun. ben kimseye köle aramıyorum. Verdiği sözü tutmasını istiyorum. Sen bana söz verdin mi verdin. Verdiğin sözü tuttun mu hayır? NET
Evet bu yüzden yukarıdaki yazdıklarımdan gocunmana gerek yok. Verdiğim işi yapacak kişinin işin ehli olmasını istiyorum ve yukarıdaki yazıkdıklarımda bunun için. Kendinle çelişme .
Geri döndüm ve cevap vermedin demişsin. Yazdıklarının tamamını anlayışla karşılayabilirim ama bunu asla. Çünkü sen işi aldıktan sonra kaç defa girip çıktım , 3 gün boyunca da bekledim ses seda gelmedi. sonra da seni sildim. cevap vermedim diye bir şey söz konusu değil. işi ben veriyorum yapacak arkadaş arıyorum zaten neden cevap vermeyim buradan bile bana ben tema yaparım diyen tüm arkadaşlarla görüşüp sonuç kesinleşene kadar mutlaka irtibatı bırakmadım.
bu arada site sahibinin ruhu bile duymadan sitenin bakımını nasıl yapıyorsun merak ettim