(05-04-2014, Saat:14:03)Leoan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-04-2014, Saat:14:01)antidetron Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-04-2014, Saat:12:49)Leoan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-04-2014, Saat:12:44)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-04-2014, Saat:12:38)Leoan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Paralı Temaları Düzenliyoruz Türkçeye Çeviyoruz Daha Sonra İsteyen kişiye Sunuyoruz Beğendiği Temayı XML ile EkliyoruzBu arada İstek Gelirse Temayı Kendimizde Yapıyoruz fakat Tema için Ek bir fiyat Alıyoruz
![]()
Paralı temaları her bir site için ücret ödeyerek mi satın alıyorsunuz yoksa warez olarak mı kullanıyorsunuz?
Hocam Temalar Warez Değil Mesela Candy Theme Diyelim Biz Bu Temaları Aldık arşivimizde Tüm Temalar var Lisansları ile vermeden önce lisansa Site sahibinin URLsini Yazıyoruz![]()
Temalardan kaç adet mevcut arşivinizde? 1 tema lisansını 10 kişiye pay etmeyi düşünmüyorsunuz umarım.
temayı lisansa gerek yok kendimde yapıyorum sorun değil tasarım ekibim var
Dikkatinizi çekerse ben lisanslı temalar için attım o yorumu. Diğer türlü nasıl bir formül bulursunuz bilemem ama lisanslı tema isteyen müşterileriniz için tek bir temayı kullanamazsınız. Aynı temadan çok sayıda elinizde bulunması gerekir.

Bu arada İstek Gelirse Temayı Kendimizde Yapıyoruz fakat Tema için Ek bir fiyat Alıyoruz