Açıkçası SD Admininiz, ezik demiş ama kim ezik belli oluyor. Benim burada kimseyi ezme küçümseme niyetim yok ALLAH'a şükür. vBulletin'i 5 6 senedir kullanırım. vBulletin Destek Forumunda Moderatörlük yapmaktayım. Abim 15 Senedir yani vBulletin ilk çıktığından beri sanırım ilk sürümü 2 idi. o zamandan beri vBulletin kullanıyor halada aynı script kullanmakta desteğini vermekte. MyBB'nin İsminin Açılımı MyBulletinBoard vBulletinBoard
Ayrıca şunun kanatini vereyim ki MyBB Hiç bir zaman vBulletin kalitesine ulaşamaz ulaşamayacak. Herşey vBulletin çalıntısı, Seo açısından en mükemmel en şahane vBseo'dur. bunu destekleyen tek script vBulletin. Googlede araştırma yaptığınızda ilk 10 15 sayfada her iddiasına varım ki vBulletin forumu bulunmaktadır. MyBB de kullandım Mybb sırf görünüm açısından göze hitap etmekte. vBulletin ise performans, Güvenlik
Ayrıca şunun kanatini vereyim ki MyBB Hiç bir zaman vBulletin kalitesine ulaşamaz ulaşamayacak. Herşey vBulletin çalıntısı, Seo açısından en mükemmel en şahane vBseo'dur. bunu destekleyen tek script vBulletin. Googlede araştırma yaptığınızda ilk 10 15 sayfada her iddiasına varım ki vBulletin forumu bulunmaktadır. MyBB de kullandım Mybb sırf görünüm açısından göze hitap etmekte. vBulletin ise performans, Güvenlik