(11-02-2014, Saat:19:44)StaRFoX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Kardeşim. Herkez Sizin Gibi Düşünemiyor Bu yuzden Tema Yapmayı Bıraktım.
Herkesin her kötü yorumunu, ciddiyetsiz-basit (örnek; kötü, berbat vb.) dikkate alacak olsaydık hepimiz sanırım web-tasarım, internet işlerini bırakırdık
Açıkçası benim çevremde de bana "Var olanı iki düzenliyorsun sitem var diyorsun" diyorlar
Hatta hırsız, sahteci vb. diyen bile oldu. Ama hepsinin ağzının payını çok basit olarak sadece footer linklerini göstererek verdim. Bazen insanlar anlamadıkları işlerde anlamadıklarını göstermemek için size sataşabiliyorlar. Bu onlar için artık normal olmuş.
Boşverin gitsin, onlar hiç yapamadıkları şeyler için konuşmaya devam etsinler. Konuşur, konuşur susarlar 
Lafı uzattım özür dilerim ama çevremden örnek vermek istedim. Kısaca son bir şey demek gerekirse siz çalışmalarınıza devam edin. Sonuçta siz kendiniz öğrenmek, bilginizi geliştirmek için yapıyorsunuz. Başkası ne karışıyormuş
Ben 5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum hala hiçbir iddiam yok çünkü hala bilmediğim milyonlarca şey var