(09-01-2014, Saat:00:51)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
kusura bakma öncelikle özel mesajını geç gördüm, pek müsait değilim bu vakitlerde o yüzden direkt olarak yardımcı olamasam da yol olarak yardımcı olabilirim sanırım;
popup yerine tıklayınca chat kısmının altında çıkması çok daha mantıklı olacağı yönünde bir fikrim var. Öncelikle scriptte dosyaların birinde bulman gereken div etiketi "emoticonsContainer" ifadeler bu kısımda yer alıyor. bu div'i şu sitede ki konuyu takip ederek deneme yanılma yoluyla gizlemeye alabilirsin;
http://32byte.org/jquery-gizle-goster-show-hide.html
hoş bir görüntü ile de daha kullanışlı hale getirirsin.
Elimden geldiğince girip konuya bakıcam sen yine özel mesaj atarsın, duruma göre haftasonu daha detaylı yardımcı olabilirim.
Çok teşekkür ederim. Düşünmeniz yeter. Şimdi hemen deneyeceğim. Zaten acelesi yok. Sadece öğrenmeye ve geliştirmeye çalışıyorum. Tekrardan ilginiz için çok teşekkürler.
--------
Edit: Verdiğiniz linki inceledim fakat orada yapılanları chat kodlarına nasıl uyarlayabileceğimi anlamadım. Bem maalesef css ve javascript kodları hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. (diğer kodlamaları da öğrenmeye çalışıyorum). Örneğin dediğiniz "emoticonsContainer" kodunu scriptin "chat.js" dosyasında buldum fakat nereye nasıl yazacağımı ve verdiğiniz linkteki css kodunu nasıl bağlayabileceğimi bilmiyorum. Yani kısaca hiçbir şey bilmiyorum sanırım