İyi güzel diyorsunda kardeşim bundan bizene ?
seninle sıkıntısı olan birisi var ise çek özele al karşına anlatsın derdini niye konu açma gereği duyuyorsun ki sen ?
Bu konudan şikayet edince ne olacak ? beni sevmeyenler bunlar diye ifşa mı edecen ne yapacan ? konuda mantıktan söz ediyon ama açtığın konuda ve yorumlarında mantık diye bişe yok. Yüzüne karşı şikayet ediyorlarsa sevinmen lazım kardeşim bu devirde yüzüne karşı şikayet edeni zor bulursun aksi takdirde herkes kuyunu kazmak ister.
Bir önceki yorumumda heralde yine açık olamamışsım daha da açarsam ipin ucu kaçar haberiniz olsun
Ben buraya birşeye bakmak için girdim bir sorunum alakalı çözümüne bakıp çıkacaktım bu konuyu gördüm yorumları okudum yorum atmak geldi içimden şimdi de ne arıyordum ben diyorum kendi kendime sizin sayenizde unuttum ne arayacağımı
Bu yorumumdan sonra yorum atmayacağım artık dediklerimi anlamamakta bu kadar israrcı olan ilk sizsiniz hocam tebrik ederim.Benim ne demek istediğimi kuşlar bile anladı ama siz anlamadınız.
seninle sıkıntısı olan birisi var ise çek özele al karşına anlatsın derdini niye konu açma gereği duyuyorsun ki sen ?Bu konudan şikayet edince ne olacak ? beni sevmeyenler bunlar diye ifşa mı edecen ne yapacan ? konuda mantıktan söz ediyon ama açtığın konuda ve yorumlarında mantık diye bişe yok. Yüzüne karşı şikayet ediyorlarsa sevinmen lazım kardeşim bu devirde yüzüne karşı şikayet edeni zor bulursun aksi takdirde herkes kuyunu kazmak ister.
Bir önceki yorumumda heralde yine açık olamamışsım daha da açarsam ipin ucu kaçar haberiniz olsun
Ben buraya birşeye bakmak için girdim bir sorunum alakalı çözümüne bakıp çıkacaktım bu konuyu gördüm yorumları okudum yorum atmak geldi içimden şimdi de ne arıyordum ben diyorum kendi kendime sizin sayenizde unuttum ne arayacağımı

Bu yorumumdan sonra yorum atmayacağım artık dediklerimi anlamamakta bu kadar israrcı olan ilk sizsiniz hocam tebrik ederim.Benim ne demek istediğimi kuşlar bile anladı ama siz anlamadınız.