(08-09-2013, Saat:20:15)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-09-2013, Saat:20:06)mybb.com© Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bunu anlamaya çalışıyorum, beni neden yanıltmak istedi anlamadım. Birde doğruluk payı yüksek ihtimalde olan bir açıklama yaptı. Açıklaması da şu;" Meta tagları headerinclude e eklersen her konuda aynı description ı vereceğinden google da spam olarak algılanabilirsiniz " deyince benim de biraz inanasım geldi.Hocam daha neyini anlamadınız ki ? banada sorsaydınız aynı soruyu bende sizi yanıltırdımNedeni ise aynı içeriğe sahib,aynı alanda hizmet veren iki site her zaman rakiptir.O arkadaşta sizi rakip olarak görüp yanlış yönlendirme yapmak istemiştir büyük ihtimalle...
Özet olarak size şunu söyleyim genellikle meta tagları şu şekilde eklerim ben...
1.) Sitenin açıklama kısmını (description) index sayfasına eklerim.
2) Anahtar kelimeleri ise (keywords) headerinclude şablonuna eklerim.
Ayrıca bir yazımda doğru meta etiketlerinin nasıl girileceğinden bahsetmiştim.
http://mybbdepo.com/dogru-meta-etiketler...onusu.html
Bende bu şekilde düşünmüştüm ama bana şu açıklamayı yapmasaydı konu açmayacaktım. Yukarda belittim, spam olarak algılanırsınız vs gibi şeyler dedi.
Hocam yazınızı okudum, çok teşekkürler ve yararlanacağımdan ötürü minnetarım. Aklıma takılan ufak bişey var, şu; Description ı index e eklediğimizde aramalarda sitenin altında konular görünüyor hep, Yani description görünmüyor. Ek olarak analiz yaptığımda analiz sonucunda sitemde description meta tagının ekli olmadığı ortaya çıkıyor ve hayliylede seo puanı düşmekte. Siz ne düşünüyorsunuz peki ?

Nedeni ise aynı içeriğe sahib,aynı alanda hizmet veren iki site her zaman rakiptir.O arkadaşta sizi rakip olarak görüp yanlış yönlendirme yapmak istemiştir büyük ihtimalle...