(05-09-2013, Saat:01:37)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-09-2013, Saat:01:36)ard26tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-09-2013, Saat:01:34)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-09-2013, Saat:01:25)ard26tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-09-2013, Saat:00:36)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepinizin yağmak istediği şey
-> Temalar & Şablonlar -> Şablonlar -> Tema -> Anasayfa Şablonları -> index -> HACKED
Şimdi buraya birşey yazardım ama(küfür değil).Millet niye senin siteni hacklesin Allah aşkına görende Türkiye'nin en büyük forumu sanacak ftpsini versen kullanıcı adına bile bakmam milletin işi gücü var senin sitenimi hacklesin.Forumun aktif olabilir ki istediği kadar aktif olsun forumunu gözünde büyütüyorsun
Sana öyle diyen birimi oldu?
Giriş yapmayı deneyenler için dedim onu. Sus ve işine bak
Üstteki yorumundan bu anlaşılıyor kardeşim.Ha bu arada agresif ve cool konuşman sana bir fayda etmez
Agresif ve cool konuşmuyorum kardeşim.
Konumu baltalamaKod:
kaybol git.
Öncelikle cool konuşmayı ağır bir anlamda söylemedim.İkinciside sen benim konuma "terbiyesizce" birşey yazıp konuyu baltalamadığına(bknz:Default temanın... göre benim bu yazdıklarım konuyu baltalamak değil tam aksine olur.Bu son mesajım.Bu yorumuma cevap yazıcaksan özelden yaz oradan konuşalım madem konunun "balta"lanmasını istemiyorsun.