(23-08-2013, Saat:21:56)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-08-2013, Saat:21:00)musditr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlatmak istediğinizi tam anlayamadım ama benim anladığım kadarıyla yedeği yanlış yüklüyorsunuz ve bu yüzden forum eski halini almıyor.(22-08-2013, Saat:23:46)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(22-08-2013, Saat:23:28)Rjtmjx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: plesk panelden aldım cpanelden yüklicem linuxa geçince hocam
Daha önce plesk panelden alınan yedeği cpanele kurmayı denemiştim. Bir kaç sorun olmuştu sistemde. Elinizde ki yedeğin sağlam olduğunu kontrol edin.
(22-08-2013, Saat:22:52)musditr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Backuptan Aldıgım yedegi yüklüyorum Siteme geri gelmiyor ? Neden
Tam olarak nerede takılıyorsunuz? Yani sitem geri gelmiyor derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
C-panelden aldıgım yedek Önceki tarihe gitmiyor Backupa yüklüyorum yüklüyorum Hiç bişi gelmiyor Suanda *** Birisi Veritabanımı Silmiş herşey gitti Ta 8.Ayin 20'sinin Yedegi var Onu yüklüyorum konular - forumlar - üyeler - Veritabanlari - Php my admindeki şablonlar hiçbirşey geri gelmiyor
peki nasıl yuklucem ? boş olarak geri dönüyor yedek