(01-08-2013, Saat:21:45)ByBrown Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ücretsize neden ihtiyacınız var anlamadım.6 ay sonra ücretliye geçecekseniz 6 aay bekleyin direk ücretli açın şimdi ücretsiz açsanız bile 6 ay boşuna uğraşmış olursunuz.Hocam 6 Ay,1 Yıl İstiyorum. Şimdi Gidip .com,.net Kursam Anlamam. Zaten Neredeyse Hergün 10tl.net'deyim Destek Veriyorum/Vermeye Çalışıyorum. Şimdi Ben Direk Açsam Bilgim 0 Olacak. İçine Mybb Kurmayı Biliyorum. Bunun Çeşit Çeşit Ayarı Vardır. Hiç Anlamam. En Azından 5-6 Ay Takılayım ÜCretsizde Biraz Bilgim Olsun. ÜCretliye Geçerken Yedek Alıp Yüklerim Siteye.
(01-08-2013, Saat:21:45)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ne kadar iyi host alırsanız türklerden almayın, bizim milletimiz hosting işinden anlamıyor, sadece milleti kazıklayıp parasını almaya çalışıyor, yani ne kadar iyi paket alırsanız alın trafiği & cpu'yu aşınca suspend atıyorlar, ayrılmak isteyince paranı vermiyorlar, yedeğinizi vermiyorlar, çok sorun çıkar başınıza, iyice araştırmadan host almayın derim...
Haklı Olabilirsiniz. Biraz Araştırma Yapayım Ona Göre Bilgi Sahibi Olurum. EmreKarakaya'nın Konusu Vardı Bu Host,Domainlerle İlgili Zaten