kodlama bilgin varsa yaparsın yokya başka temalardan alırsın
header css koduna wigth: %100; kodu eklersen belki yardımcı olabilir ama bunu yapmak için sanırım css bi kaç kod daha gerekiyor yoksa kaymalar oluyor
bu olayın en basit yolu bir apart teması indir header kodlarını al aynı şekilde gerekli css kodlarınıda al temana yapıştır.
iyi ve küçük bir panel bulacaksın sonra yani kodları yapıştırınca hoş dursun diye
panel kodlarını <div id="header"> kodundan önceye yapıştıracaksın ama panel sağda çıksın istiyorsan başına
bu kodu ekleyeceksin bu kodu kullanırsan sonuna
eklemelisin
eğğer logonun karşısına menü eklemek istersen aynı şekilde <div id="header"> kodunun hemen altına
eklemelisin yine aynı şekilde menü kodunu yapıştırıp sonuna
kodunu eklemelisin aksi taktirde çalışmaz
biraz karmaşık ve uzun oldu en iyi yöntem ücretsiz temalardan alıntı yapmaktır.Ücretsiz olduğu için sıkıntıda çıkaramazlar ama sakın ben yaptım vs deme
header css koduna wigth: %100; kodu eklersen belki yardımcı olabilir ama bunu yapmak için sanırım css bi kaç kod daha gerekiyor yoksa kaymalar oluyor
bu olayın en basit yolu bir apart teması indir header kodlarını al aynı şekilde gerekli css kodlarınıda al temana yapıştır.
iyi ve küçük bir panel bulacaksın sonra yani kodları yapıştırınca hoş dursun diye
panel kodlarını <div id="header"> kodundan önceye yapıştıracaksın ama panel sağda çıksın istiyorsan başına
Kod:
<span style="float: right;">Kod:
</span>eğğer logonun karşısına menü eklemek istersen aynı şekilde <div id="header"> kodunun hemen altına
Kod:
<span style="float: right;">Kod:
</span>biraz karmaşık ve uzun oldu en iyi yöntem ücretsiz temalardan alıntı yapmaktır.Ücretsiz olduğu için sıkıntıda çıkaramazlar ama sakın ben yaptım vs deme