(09-07-2013, Saat:18:10)Edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hani 3. Resimde Forum Bilgileri Yazıyor.
Onun Altında Kalan Boşluk Doldurulabilir. Örneğin Para Sistemi İle Oraya Market Tarzı Bişey Açabilirsin.
Forum bilgileri kısmı zaten şuan bitmemiş durumda, öyle yetim gibi kaldı *-*
Para sistemi gibi eklentilerle uyumlu yapmak istiyorum şuan için profili tam anlamıyla bitirince o tip eklentilerin profile eklenişini de sunum sırasında anlatıcam.
(09-07-2013, Saat:21:40)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten güzel bir çalışma, demo site falan verseydinizde daha detaylı inceleyebilseydik
Localde çalıştığım için şuan için demo biraz imkansız gibi duruyor. Umarım tam anlamıyla sunabilir konuma getirince demo adresi de ekleyeceğim.
Güncelleme: Kullandığım eklentilerin tümünü Mybb.com'dan indirdiğim için İngilizce'ydiler. Hepsini Türkçe'ye çevirdim. Özellikle Arkadaş listeleme kısmında kodlarda değişiklik yaptığım için; paylaşılan Türkçe hallerini kurmanın vakit kaybı olacağını düşündüm.
Profil Albümleri eklentisini eklemeyi düşünüyorum. İlk güncellemede de. Tavsiyelerinizi bekliyorum