(09-07-2013, Saat:09:49)godsoflegend Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gençler çok ayıp ediyorsunuz birbirinize herkesin herşeye yeteneği olmaya bilir , bir insan kendisini 1 yılda geliştirir diğeri ise aynı gelişim sürecinde 4 yıl alır misali bu kimseyi ilgilendirmez .. Eleştiri kabul etmeyenler sadece pof pof lanmak isteyenler hiç konu açmasınlar insanların önüne birşey sunmak gelişiminize katkı sağlamasını sağlamaktan ibarettir. Kalp kırmayalım ve dipnot düşelim herkes bildiği en iyi işi yapsın veya çabalasın çalışsın ve professionel olana kadar sussunHocam çok haklısınız katılıyorum yorumunuza ama bu hayalet 1-2 yıldır uğraşıyor gittikçe seviyesi düşüyor bizler yardım etmek istiyoruz yardım ettikten sonra böyle bir konu meydana gelince bizlere diyorki yok şöylesin yok böylesin.Örneğin ben eklenti çeviriyorum kendime ve bazı istekler olunca ama bakın mesele benim eminimki mybb ye katkım vardır bu eklenti çevirerek eminimki kullananlarda vardır ama bu insan dışı varlık bunlara diyork yardım alıyorsundur seviniyorsundur vs vs.
Unutmayalım Herkes bir değerdir ..
Sevgiler , Saygılar.
ulen .... sen çok iyi tema yapıyorsun ya millete laf atıyorsun css kodlama yaptım diyor div nedir diye bize soruyor...