(12-06-2013, Saat:15:43)fatihcray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: açıldı sitem hosttaaçıldı hemen ben bi yedek alayımdasonra gen taklaya gelmiyim
Merhaba
Öncelikle yaptığınızı gerçekten çok yanlış buluyorum.
Beni aradığınızda sizinle telefonda konuştuk bunu sizde biliyorsunuz.
Ayrıca r10 üzerinden sanırım almış olduğunuz sabit telefon numarasını aramışsınız eski iş ortağımın işyeri numarasıdır o şuan kendisiyle bir ortaklığımız bulunmamakla birlikte kendisi farklı bir iş sektöründe çalışmaktadır konuyu açan üyelik bana ait olmadığı için bilgiler değiştirilememişti şuan sitemize bakarsanız gerekli tüm bilgiler sitemizde mevcut aramak isteyen herkes bize rahatlıkla gece gündüz ulaşabiliyor o numaralar üzerinden.
R10daki konuya gelince şuan bakarsanız öyle bir konu olmadığını sizde görebilirsiniz konunun nekadar yanlış firma baltalamaya çalışan kişilerce oluşturulmuş olduğu göz önünde bulundurularak konunun kaldırılması için iletişime geçtik ve hemen kaldırıldı.
Konu içinde okadar atıp tutulduki ben bile hayretler içerisinde kalmıştım açıkçası umarım o yazıları yazanlarla bir gün işyerimizde buluşur ve muhabbet ederiz benim kim (buraya dikkat edin beni farklı bir kişi sandıklarıda orda yazıyordu) ve nasıl iş yaptığımı birgün kendileride anlayabilirler ve bir işyeri sahibi olarak bu yaptıkları karşılığında onlara hakkımı helal ederim.
Sorununuza gelince sunucuda mecburi bir sebepten dolayı ip değişimi yapılmış olması bu nedenle sitenize olan erişiminiz malesef bir süre kesilmişti. Bizim işlemlerimiz çok fazla uzun sürmedi ama nitekim müşteri bilgisayarlarının dns önbelleği ve nslerin yeni ip ile eşleşmesinin zaman alması gibi nedenlerden dolayı bazı müşteriler buna sizde dahil siteye erişimde sorun yaşadınız. Ayrıca sunucuda sürekli periyodik yedekleme yapılmaktadır yani aylık ve haftalık yedek bulundurmaktayız her ihtimale karşı ayrıca özel yedekleme alanımızda mevcut farklı bir noktada.
Nedense bu site firmam hakkında sürekli asılsız yalan açıklamalarda bulunup karalama yapılan bir noktaya gelmiş. Sorun sadece yaşanan sıkıntılar yüzünden açılan konulardan ibaret değildir bilerek konunun yalan yanlış şişirilmesidir.
Site yönetici ve site sahibine açılan bu gibi konularda biraz daha dikkatli ve firma karalayıcı tavırlar sergilenmemesine dikkat etmelerini istiyorum.
İyi Çalışmalar
Novadizayn
Anıl LAÇİN.

sonra gen taklaya gelmiyim