Admin Paneli
Ayarlar
Özel Profil Yönetimi
Yeni Profil Alanı Ekle Seçeneğinden
İsim ve Yer veya isteğinize göre 2 adet profil Alanı Oluşturun. Daha Sonra postbit_author_user şablonunu komple silerek aşağıdakileri ekleyin
Yukarıdaki kalın olarak işaretlediğim "X" yerine profil alanı oluşturduğunuz profil alanının id numarasını yazacaksınız. Yeri resimde gösterilmiştir.

NOT : RESİMDEKİ PROFİL ALANLARI SİTEME AİTTİR. BENİM SİTEMDE NEDEN BUNLAR YOK DEMEYİN YADA AKLINIZI KARIŞTIRMAYIN SADECE PROFİL ALANI İD NUMARALARINI GÖSTERMEK AMAÇLI KOYDUM RESMİ
Ayarlar
Özel Profil Yönetimi
Yeni Profil Alanı Ekle Seçeneğindenİsim ve Yer veya isteğinize göre 2 adet profil Alanı Oluşturun. Daha Sonra postbit_author_user şablonunu komple silerek aşağıdakileri ekleyin
Kod:
<div class="auth_block">İsim : {$profile_fields[fid[b]x[/b]]}</div>
<div class="auth_block">Yer : {$profile_fields[fid[b]x[/b]]}</div>
<div class="auth_block">{$lang->postbit_posts} {$post['postnum']}</div>
<div class="auth_block">{$lang->postbit_joined} {$post['userregdate']}</div>
{$post['replink']}{$post['warninglevel']}
<!-- Support the designer's effort, do not remove the copyright. - YuvaPix Designs -->Yukarıdaki kalın olarak işaretlediğim "X" yerine profil alanı oluşturduğunuz profil alanının id numarasını yazacaksınız. Yeri resimde gösterilmiştir.

NOT : RESİMDEKİ PROFİL ALANLARI SİTEME AİTTİR. BENİM SİTEMDE NEDEN BUNLAR YOK DEMEYİN YADA AKLINIZI KARIŞTIRMAYIN SADECE PROFİL ALANI İD NUMARALARINI GÖSTERMEK AMAÇLI KOYDUM RESMİ