Selam,
kurmak için şunları yaptım:
öncelikle localhost easyphp indirdim pc me kurdum sonra konuda yazilanlari tek tek uygulamaya çalıştım easyphp içinde var olan www klasörüne forum mybb attım local hostta mybb yi kurmaya çalıştım ama ne etiysem insall sayfasi kurulum yani gelmedi geceydi uyumuşum
kalktıgımda hiçbirsey olmaıştı
siteme girdim şuna sitedeyim ana sayfada bölüm ve açiklamalarda kaarekter sorunu yaşıyorum yedek almistim attim şuan o sorun yok şükür
ben bunu nasıl yapacam ya ben yanlış anladım ve öyle yaptım ki hiç bir işlem başlatamadım
kurmak için şunları yaptım:
öncelikle localhost easyphp indirdim pc me kurdum sonra konuda yazilanlari tek tek uygulamaya çalıştım easyphp içinde var olan www klasörüne forum mybb attım local hostta mybb yi kurmaya çalıştım ama ne etiysem insall sayfasi kurulum yani gelmedi geceydi uyumuşum
kalktıgımda hiçbirsey olmaıştı siteme girdim şuna sitedeyim ana sayfada bölüm ve açiklamalarda kaarekter sorunu yaşıyorum yedek almistim attim şuan o sorun yok şükür
ben bunu nasıl yapacam ya ben yanlış anladım ve öyle yaptım ki hiç bir işlem başlatamadım