Alıntı:Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!
Madde 24.b Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentilerden dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentiler için destek verilmemektedir ve yapımcılarından destek almanız gereklidir..
Ayrıca;
W@rez tema yada eklenti paylaşılmadığı sürece kullanan kişinin sorumluğu bizi alakadar etmez, ancak misal adam geliyor w@rez temanın herhangi bir yeri bozuk ve bunun için bizden yardım istiyor, bu yanlış ve bizim kurallarımıza aykırı bir davranıştır.
Örnek vermek gerekirse;
Geçen gün bir arkadaş gelmiş w@rez temanın footer kısmı kayık diye bizden yardım istiyordu, çünkü telif hakkı linkleri gözükmüyor ve bu sorunu düzeltmek istiyordu.
Burada söz konusu telif hakkı olsa bile w@rez temaya yardım etmiyoruz, eğer o arkadaşa yardım edecek olursak bizde w@rez temayı (Ç)alıntı yapmasına destek olmuş ve aynı zamanda da suç ortağı olmuş oluyoruz..
Bkz ilgili konu şurada:
http://mybbdepo.com/footer-kaymasi-ve-go...onusu.html