- Grubu seçin,
- Yukarıdan Kullanıcılar ve İzinler'i tıklayın,
- "Özel Kullanıcı Başlığı Kullanabilir" kutusundan işareti kaldırın.
- Değiştirmesini istemediğiniz tüm gruplar için bunu yapın.
- Yukarıdan Kullanıcılar ve İzinler'i tıklayın,
- "Özel Kullanıcı Başlığı Kullanabilir" kutusundan işareti kaldırın.
- Değiştirmesini istemediğiniz tüm gruplar için bunu yapın.

