(19-07-2019, Saat:02:13)byyusma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(18-07-2019, Saat:18:07)jextr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Lütfen yardım konusu açmadan önce arama motorundan hatanızı aratın. Sorunun çözümü için şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://mybbdepo.com/uygun-olmayan-kod-h...onusu.html
googlede arattim malesef çözüm bulamadım dediginiz linkede baktim malesef kullandigim temada
bendeki temada mybb nin ana temasi degildir başka tema header_welcomeblock_guest kodlar böyle
PHP Kod:
<span id="menu-right">
<li><a href="member.php?action=login" title="Login"><i class="fa fa-user"></i> GİRİS</a></li>
<li><a href="member.php?action=register" title="Register"><i class="fa fa-plus-square"></i> Kayit</a></li>
</span>
Bak Machine usta zamanında açıklamış
-------------------------------------
1.Adım: MyBB Admin Paneli - Temalar & Şablonlar - Şablon Listesi - Kullandığınız Temanın İsminde ki Şablon Grubuna tıklayınız. Daha sonra aşağıda listelediğim şablonlara tek tek girerek <form> ve </form> elementleri arasına aşağıda ki kodu ekleyiniz. Aşağıda ki kod mevcut ise güncelleyin.
PHP Kod:
Kod:
<input name="my_post_key" type="hidden" value="{$mybb->post_code}" /> Düzenlenmesi gereken şablonlar;
error_nopermission
header_welcomeblock_guest (1.8.16 sürümünde değişmiştir.)
member_login (1.8.16 sürümünde değişmiştir.)
portal_welcome_guesttext
Yukarıda şablonları nasıl bulurum?
MyBB Admin Paneli - Temalar & Şablonlar - Şablon Listesi sekmesinde bulunan Bul/Düzenle kısmına tıklayın ve açılan pencerede ki Ara/Bul text alanına yukarıda ki şablon isimlerini teker teker yazıp sayfa sonunda ki butona tıklayarak arama yaptırarak bulmanız ve yukarıda düzenlemeyi yapmanız yeterlidir.