(01-08-2017, Saat:15:16)UtkuUCAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-08-2017, Saat:01:52)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2017, Saat:23:39)UtkuUCAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://dot-forum.tk
reklammı yaptın şimdi kanka ? üyemi kazandın ? 6k hitmi çektin? backlinkmi kastın ? o güzel alan adı ve uzantıyısla kullanıcıları cezbettin galiba
Relay, güzel kardeşim bende biliyorum o her domainin yanında si* gibi kalan .tk uzantısını. .com domainli hesabimin sifresini unuttum yönlendirme yapamiyorum yeni bir domain alana kadar onla idare ediceğim. Hem reklammı yaptın diyorsan evet yaptım. En azından 1 kişi üye olursa mutlu olurum. Hmm hem reklam demişken kardeşim, o zaman ben DOMAİNLİ SİTE AÇAYIM REKLAM YAPMIYAYIM SADECE GOOGLE ARAMASIYLAMI FORUMEXE GİBİ BİR SİTE OLUCAK. Allah için yaradanın verdiği beyni güzel kullanın çıldırtmayın insanı. Ayrıca 6k hit çekicem demedim. 1 Kişi bile gelse iyidir. Backlinkte kasmadim.
ahahahaha. yemin ediyorum kuş kadar beyin yok sende. aptal herif illa ağzımı bozduracan. reklam yapmak yasak forumda.sen ayrıca herşeye eyvallahta temanda yüksek ihtimalle w@rez. madem üye bekliyorsun reklam yapıyorsun bari içerik üret. boş siteye kimse gelmez.