Konuyu açan arkadaşa katılmakla birlikte şu konuda MyBB kullanıcıları neden hep endişe'ye düşüyorlar anlamış değilim. Biri, MyBB; kötüdür, çirkindir, eziktir, lamerlerin atış poligonudur gibi cümleler kuruyorsa, bu MyBB'nin gerçekte'de öyle olduğu anlamına mı gelir? PHP ve hatta CSS dahi bilmeyen insanların laf kalabalığına gelipte sakın bu güzelim sistemi terk etmeyin derim. Olur da birkaç kez MyBB'de hata görürseniz hemen pes etmeyin sorunun kaynağını bulmaya çalışın ve ilk sorumlu olarak her zaman hosting'inizi gözden geçirin. Bir kullanıcı konu açıyor bakıyorsunuz .tk domaini ile gidip hostinger sömürgeciliğine giriyor sonra sitesine 10 kişi girdimi site çöküyor, ardından gelip burda o kadar emek verdim gitti emeklerim diyor sizce bu davranışlar mantıklı mı?. Siz hiç gördünüz mü VBullettin'i .tk lı bir domaini kurup hostinger kullananı? Tabi görmezsiniz çünkü adamlar Vbullettin'e para vermiş ya nasıl da gidip .tk lı domain alır, nasıl da gider hostingçilik oynayan merdiven altı kasa hurdacılarından hosting alır. İşte anlatmak istediğim şey şu arkadaşım MyBB'yi düzgün kullanacaksan parana kıyıp domain + hosting satın alacaksın, paran yok ise sadece heves yapıyorsan merdiven altı çalışanlarına para kazandırmaya devam edebilirsin
Çok uzattım ancak şunu da demeden geçemeyecem yöneticiler lütfen bundan sonra daha dikkatli olsunlar özellikle satış konularına maydanoz olan insan müspettelerine lütfen bir zahmet haddini bildirsinler. Madem burası çocuk yuvası değildir diyorsunuz o zaman sözünüzün arkasında durun ve forum kurallarına satışlar ile ilgili çok katı kurallar koyunuz. Şimdiden Kadir Geceniz Mübarek olsun. İy günler.
Çok uzattım ancak şunu da demeden geçemeyecem yöneticiler lütfen bundan sonra daha dikkatli olsunlar özellikle satış konularına maydanoz olan insan müspettelerine lütfen bir zahmet haddini bildirsinler. Madem burası çocuk yuvası değildir diyorsunuz o zaman sözünüzün arkasında durun ve forum kurallarına satışlar ile ilgili çok katı kurallar koyunuz. Şimdiden Kadir Geceniz Mübarek olsun. İy günler.