(28-05-2016, Saat:22:54)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: coderix kullanıcı elimden gelen budur diye yazmış neden böyle saçma sapan yorumlar atıyorsunuz anlamadım. Herkesin ilk teması profesyonel olacak diye bir kural varsa bana özel mesaj yoluyla linkini atarsan sevinirim. Hemen konuyu baltalamaya çalışmayın ve çocukça davranışlarınızdan uzak durun. Tartışma başlayınca da mutlu oluyorsunuz. Eğer baltalamaya devam edecekseniz gereken işlemleri yapayım?
Saygılarımla, iyi forumlar.
1. Benim konuyu baltaladığım yok siz ve sizin gibiler eleştirilere açık değilseler forum anlayışları da yok demektir.
2. Beni yaptığım eleştiriler ile tehdit edecek kadar "http://mybbdepo.com/emre-karaman-dolandiricidir-konusu.html?page=2" sinirli iseniz gidin sinirinizi başka birinden çıkarın.
3. Ben kimseye profesyonel tema yapmak zorundasınız demedim. Ben bile profesyonel iddaasında bulunmuyorum ki piyasada profesyonelim diyen amatörleri görüyoruz zaten.
4. Her yeri alıntı olan bu tema'nın savunulacak hiçbir yeri yok emek için gene de boynumuz kıldan ince ama arkadaşın sorunsuz bir tema demesi bu temayı kullanacaklar için yanıltıcı bir sözcük olacağı için müdahale etmek istedim.
5. EmreKaraman "EMRE KARAMAN DOLANDIRICIDIR." bu konuda yaptığın üst üste 3 flood'u görmemezlikten gelmiyorum. Benim haddim değil senden hesap sormak ama sözde sen biz üyelere örnek olcan
.Son olarak forum kurallarını çiğneyecek hiçbir şey yapmadım eğer bu yorumu bir sebep olarak görüp banlayacaksanız banlayın beni ama unutmayın ben değil, bu forum beni kaybedecek. Her neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar her an sinirlenmiş üniversiteli bir mezun tarafından hunharca banlanabilirim. İyi günler..