(10-01-2016, Saat:01:25)Asrinn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-01-2016, Saat:19:26)coderix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-01-2016, Saat:19:16)Asrinn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-01-2016, Saat:19:13)coderix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-01-2016, Saat:18:59)Asrinn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sitem için bir tema ve bütün eklentileri yapacak arkadaşıma anın da 20 tl vericem hesap numarası
verecek hesabına yatıracagım .. güzel bir tema olacak öyle piyasa da olan lardan deil ..
sitem http://www.iptvci.xyz dir bekliyorum sitemede gelip benimle iletişime gece bilir..
saygılarım la.... başka bişeylerde vere bilirim ona ....
Hocam kafanızı bir yerlere mi vurdunuz aceba piyasa da olmayan bir tema istiyorsunuz ve bunun karşılığında bir yemek parası vereceksinizPardon unutmuşum 20 TL'nin yanında bide ödemeyi anında yatıracakmışsınız aman ne mağrifet yok bide 20 sene sonra yatırsaydınız.
Yukarıda ki yorumun sizi küçük düşürmek amaçlı değil konunuzu okuyunca sinir krizi geçirdim![]()
arkadaşım herşey parayla deil bizde başka bişey vere biliriz belki geldin mi siteme uyan gelsin uymayan gelmesi işcilik onun para da benim
ne vere yim 200 tl mii hostu verim istersen.. piyasa da olan ları zaten buluyorum nediyecek tim
arkadaşım 20 TL ye sıfır tema istiyorsun temayı yapacak arkadaşın emeğine bu kadar mı değer biçiyorsun yani, adam gelsin afedersin eşşek gibi çalışsın ama sen karşılık olarak 20 TL mi vercen kusura bakma para bu devirde çok önemli.. Beni bilen bilir ben yeri geldimi ücrette istemem ama herşeyin de bir karşılığı vardır.
(09-01-2016, Saat:20:09)Hdkeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuya baltalamak istemem fakat @Coderix adlı üyeye %100 hak veriyorum kendinizi kandırmayın çoklu satışı olan bir temayı bile 20 tl'ye bulamazsınız ki siz 0 temaya 20tl vereceğim diyorsanız bu işi yapacak yada yapan arkadaşlara hakaret etmek gibi birşeydir..
selam arkadaşım herkes kendi tarafından bakıyor ben 20 tl derim gönlümden begenirim 35 veririm fakat
adam araştırın sitesini satıyor 20 tl ye bakın bu sitede var ne yani bu işler sıfırdan yaz demiyoruz ki temanın görselleri başka temaya benze mesin istiyorum okadar sanki program mı imal edecek yapan elinde herşey hazır bir gırafik içinmi bu sözler..
mesele 20tl meselesi deil arkadaşlar millet cam göz< olmuş ... saygılar sevgiler arkadaşlık dostluklar kalmamış
bende yapan kişiye 6 aylık iptv veririm birde 20 tl daha ne yapım bunu söyletiyorsunuz bana..
tmm kardeşim nasıl biliyorsun öyle yap ama demedi deme birgün "sanki program mı imal edecek" bu alçaltıcı cümleciğin senin başına bela olacak o zaman belki anlarsın bizi. Zahmet olmaz ise yöneticiler bu konuda ki tüm yorumları silsinler arkadaşta 20 tl ye artık kimi bulacaksa onunla çalışsın.

Pardon unutmuşum 20 TL'nin yanında bide ödemeyi anında yatıracakmışsınız aman ne mağrifet yok bide 20 sene sonra yatırsaydınız.