(13-12-2015, Saat:19:13)mahsunkral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-12-2015, Saat:19:09)Link35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun.
@mahsunkral O site hakkındaki ilk olumlu yorumu senden duyuyorum. Adamlar bütün yardım ve destek konularını çeviri ikazı verip kilitliyordu. Veritabanları işe yaramaz mesajlarla doldu..
kardeş son zamanlarda raphael ozan siteye geldi işler değişti orda novadizayn anılda ayrılınca iice düzensizleşti ben ne kadar takipte
olduğumu iii biliyorum kimse kusura bakmasın burdan o zamanlar memnun olsaydım burda kalırdım
Merhaba mahsunkral,
Raphael (Ozan Çağan) hocamız, MyBB.Biz Sitesinin gerçek sahibiydi zaten. Ancak, dediğiniz gibi Anıl ve bir kaç yetkili ayrılınca site düzeni alt-üst olmakla beraber, büyük bir hit ile kullanıcı kaybı yaşandı. Bu nedenlerden ötürü MyBB.Biz kapatıldı. Ve kapatıldıktan neredeyse 1 ay sonrasında XPSerkan, bir miktar ücretle satın aldı. MyBBTürkiye.com ile MyBB.Biz sitelerine girmeye çalıştığınızda, direk MyBB.Com.TR'ye yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. XpSerkan, bu 2 siteyi de satın aldı çünkü, MyBB'nin Türkiye'de tek bir ekip üzerinden yönetilmesi gerektiğini düşünüyordu.
Ancak, MyBB.Biz Yönetimi (yukarıdaki yorumlardan da anlaşılabileceği gibi), gerçekten atarlıydı ve kullanıcılarına karşı olumsuz nitelikte yaklaşıyordu. Bu yaklaşımları gördüğünüz gibi kendilerinin sonunu getirdi. Yani kendi kazdığı kuyuya kendisi düşmek gibi bir şey oluyor.
En azından benim bilgim bu yön doğrultusunda.
Teşekkür Ederim...
Saygılarımla, İyi Günler.