(28-06-2015, Saat:19:01)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28-06-2015, Saat:12:37)DeathAngeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bence twitter gibi bir site açabilirsiniz. Fakat tutması zor olabilir. Eğer tutturmak isterseniz bir miktar parayı gözden çıkarmanız gerekir. Script yapmanız yada yaptırmanız gerekiyor. Çünkü başka sitelerde ücretli/ücretsiz scriptler kullanıyor. O nedenle tutmasını istiyorsanız her şey size özel olmalı. Ve iyi bir ekip kurmalısınız. Dediklerimi dikkate alırsanız güzel bir site olabilir.
Sosyal medya siteleri çok tutulacak bir proje değildir hocam. En azından ben böyle bakıyorum olaya. Neden derseniz piyasaya facebook girmişti ilk ardından twitter instagram gibi siteler girdi ve hepsi birbirinden farklı ilgi çeken farklılık yaratan birer projeydi. Ama şuanda bunları sollayıp diğerlerinin arasına girebilecek bir proje düşünemiyorum. Onun yerine bir sosyal medya blogu tarzı site düşünüyorum açıkçası
Hocam Twitter'da popüler olan hesapların durumlarını paylaşabilirsiniz hesapların ismi ile paylaşılabilir hocam. Yani caxingin dediği gibi yaparsanız çok iyi olur hocam. Genede siz kararı verceksiniz. Şimdiden hayırlı olsun.