(05-06-2015, Saat:15:44)NY.Net Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-06-2015, Saat:12:15)HostingerTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,O yüzden kapatmış olabilirsiniz ama sifirlayip vermek onların emeğini silmek anlamına gelir. Madem zararlı yazılım diyorsunuz o zaman müşterinizin yedeklerini teslim etmelisiniz. En azından emeklerini kaybetmemiş olacaktır.
Konuyu açan kullanıcımızın hesabı sitelerinden birinde kötü amaçlı yazılım tespit edildiği için durdurulmuştur. Bu konuda kesinlikle taviz vermediğimizden içeriğin bulunduğu sitesini sıfırlayarak hesabını tekrar aktifleştirebileceğimizi bildirdik. Kendisi buna yanaşmak istemediğinden hesabı askıda bırakılmıştır. İşlemi kabul ederse hesabı tekrar aktifleşecektir.
Ayrıca kendisi de yazışmalarda sitemde zararlı içerikler olabilir, kişisel kullanımım içindir, benim dosyalarıma nasıl karışırsınız gibi ibareler kullanmıştır. Kullandığınız sunucular Hostinger sunucularıdır ve sunuculardaki içerik hizmet şartlarımıza uygun olmadığında hesabınızın durdurulmasını göz önüne almışsınız demektir.
Hosting sistemlerimiz hakkındaki sorularınız için kontrol panelinizdeki Yardım kısmını kullanabilirsiniz.
Benim anlatmak istediğim de bu zaten ama en az aynı şeyi 5 defa söylememe rağmen her seferinde aynı şeyi söyleyip duruyorlar. Ben websitemi bu saatten sonra kesinlikle orada barındırmam zaten, ama sitemin son halini bana vermeleri gerekir, ben onlara demiyorum ki sitemi geri açın, sadece son halindeki dosyalarımı iade edin.