(04-06-2015, Saat:21:33)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-06-2015, Saat:21:10)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hostinger Tanıtım konusunu açan kişi düne kadar burada yöneticiymiş.. Halâ onun sorumluluğu varmı beli değil tabi ki..
http://mybbdepo.com/hostinger-ucretsiz-h...onusu.html
Senin derdini çözebilmiş değilim hocam, o konu sadece tanıtım amaçlı medet hocamız ne hostingerle bir bağlantısı var nede bu olayla bir ilgisi var çamurunuzu alıp başka yerde oynayın... 2 yıl önce açılmış bir konuylada nereye varmaya çalıştığınızı çözemedim.
Farkındamısın tartışma çıkaracak çamur mamur gibi ifadeler kullanıyorsun.. Verdiğim linkteki konuyu iyi oku bakalım başkası adına tanıtım yapar gibi sözcükler geçiyormu hiç.. Hosting kendisininmiş gibi ifadeler kullanmış. Konunun 2 yıl önce açıldığını bende biliyorum ve onun için de sorumluluğu halâ varmı belli değil şeklinde ifade kullandım. Makine bence senin yağın bitmiş, cevap yazmadan önce konuları ve anlamlarını iyi düşün, dana altında da buzağı aramayı bırak ve konu hakkında bilgin varsa insan gibi onun Medet'in hostingi olmadığını açıklayabilirdin.