Konu sahibine geçmiş olsun, artık araştırmadan, incelemeden karar vermezsiniz host vs alırken. Bazen fiyatı çok düşük olan firma gayet güzel ve sağlıklı hizmet verebiliyorken çok pahalı olan iyi sandığımız yerlerde böyle kazıklamalar yapabiliyorlar.
Bu konuyu ayrıyetten wmaraci.com, r10.net gibi tüm webmasterların ve hosting firmalarının aktif bulunduğu forumlara ve şikayetimvar sitesine şikayette bulunursanız daha etkili bir bilgilendirme,uyarı olur.
Senin derdini çözebilmiş değilim hocam, o konu sadece tanıtım amaçlı medet hocamız ne hostingerle bir bağlantısı var nede bu olayla bir ilgisi var çamurunuzu alıp başka yerde oynayın... 2 yıl önce açılmış bir konuylada nereye varmaya çalıştığınızı çözemedim.
Bu konuyu ayrıyetten wmaraci.com, r10.net gibi tüm webmasterların ve hosting firmalarının aktif bulunduğu forumlara ve şikayetimvar sitesine şikayette bulunursanız daha etkili bir bilgilendirme,uyarı olur.
(04-06-2015, Saat:21:10)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hostinger Tanıtım konusunu açan kişi düne kadar burada yöneticiymiş.. Halâ onun sorumluluğu varmı beli değil tabi ki..
http://mybbdepo.com/hostinger-ucretsiz-h...onusu.html
Senin derdini çözebilmiş değilim hocam, o konu sadece tanıtım amaçlı medet hocamız ne hostingerle bir bağlantısı var nede bu olayla bir ilgisi var çamurunuzu alıp başka yerde oynayın... 2 yıl önce açılmış bir konuylada nereye varmaya çalıştığınızı çözemedim.