Gomobile ile bunu sağlamakta mümkün olmuyordu ancak hatalarını gidererek , sadece google mobil botun ve mobil ziyaretçilerin mobili direk görmesini sağlayarak bu işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim. Şuan için sadece müşterilerime yapıyorum çünkü temayı yeni sürüme uyarlama vb. ayarlar azda olsa uğraştırıyor. MCTR açılınca ücretsiz bu konuyu paylaşmayı düşünüyorum. Ancak o zamana kadar birçok yapamayan insan olduğu için üstüne konmamaları için ufak bir ücrete yapıyorum arkadaşlar bilgilerinizde bulunsun. Dileyen olursa [email protected] veya Özel mesaj ile ulaşabilirler.
Birkaç çalışma (Mobil uyumlu yazısı bota göre en geç 4 günde sitenizin yanına otomatik eklenir.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(17-05-2015, Saat:12:37)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Go mobile zaten mobil girişlerde ziyaretçilere de otomatik gözüküyor ?
Evet ancak google mobile bot'a görünmüyor ve buda mobil uyumlu olmadığını söylüyor sitenin hocam.