(25-03-2015, Saat:12:59)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şablon ve Site adı nerede?
2 sayfa olmuş kimsenin aklına gelmemiş uyarı yapmak helal olsun size, biz yapsak hemen ikaz edersiniz.
Size şurada ses çıkaran olmamış;
http://mybbdepo.com/html-kodu-yazili-kod...onusu.html
Durduk yere bu konu 2 sayfa olduktan sonra ne amaçla art niyetli tartışma başlatan bir yorum attınız? Yoksa hedefiniz MCTR kadrosunda olan kişiler mi? Öyle ya , önce @xpserkan hocam, şimdi de @Bloody ile atışmaya başladığınıza göre amacınız gayet net bir şekilde ortada. Eğer kuyruk acınız varsa lütfen, egonuzu gidip başka yerde başka türlü tatmin edin. Zırp pırt gelip burada insanın canını sıkıcı yorum atarak ortalığı germenin alemi yok. Size gelip burada yardım edin diyen yok, yönetimi sorgulama hakkınız hiç yok. Bir yönetici veya gizli bir yöneticinin yardım edip etmemesi tamamen onun insafiyetine kalmış ve yardım ediyorsa da kurallara uymayan bir konuya bu sorun yine onu alakadar eder, sonra genel yönetimi. Sizin gibi zırt pırt her taşın altından çıkıp eleştiri yapan mini modlar forumda bir hayli çoğaldı. Mini modluk yapmaya devam edin.