(25-03-2015, Saat:12:15)Mehmet52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim ben şuana kadar googlede arayıpta bulduğum tüm içerikler wp-vbulletin-xenforo-mybb sistemleri böyle sıralı.Kimse bunlarla mybb'yi kıyaslamasınlar,MYBB YETERSİZ kalıyor.
İmzanda ki siteyle gelişmeyi düşünüyorsan diyecek soz kalmıyor ne yazık ki
Karşılaştığınız sitelerden ne kadar bilgi topladığınıza bağlı birşeydir, suçu sadece mybb ye atmayın diyorum sizlere ya anlamıyorsunzu ya da anlamamazlığa vuruyorsunuz.Sistem yetersiz diyorsunuz da siz yeterli misiniz ? Şu mybb site-tanıtım bölümüne bir bakın yav %90 sitelerin hepsi birbirinin aynısı, kategoriler aynı,konular aynı hiçbir özgünlük yok sonra buraya gelipte MyBB yetersiz, mybb iyi değil, mybb ile gelişemiyorum, mybb ile büyük planlar yapmayın, gidin xenforo alın demek ne kadar akıllı bir yaklaşımdır, kusura bakmayın ama siz yaptığınız hataları, bilgisizliğinizi sisteme lanse ettirmem.
Eğer sistem kötü olsaydı çalışma yaptığım siteler bu kadar gelişemezdi. Herşey sistemde bitmiyor ,sistem bir yere kadar etkilidir bir yerden sonrası sizin bilginiz ve kategorinizde ki diğer sitelerin durumuyla alakalıdır. Sen çok çabalıyorum geceleri yatmıyorum diyorsunda belki rakibin uyumuyor
bunların hepsini tutupta MyBB'ye yüklemek, bütün suç sistemdeymiş gibi göstermek ancak başarısızlığı kabul etmiş kişilerin yabileceği birşeydir.MyBB çok iyi bir sistem denilmez ama şuan gelinen noktada mybb ile yapılamayacak hiçbirşey yok. Tema yapmak,eklenti yapmak,özellik yapmak o kadar kolaylaştıki kod bilgisi olan kişiler rahatlıkla mybb sistemini değiştirebilir,kendine has hale getirebilir konumda.
MyBB 2.0 sürümü ile laravel 5 framework,self url yapısı ve twig tema yapısı gelicek o zaman mybb ile uçuşa geçicez
Sen yetersizsen hangi sistemde olursan ol kısa süreli başarı sağlarsın ancak sonrası başarısızlık olacaktır.Hadi Allah'a emanet olun xenforocu kardeşlerim