(10-03-2015, Saat:08:59)ThE_PiSiKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MyBB Sistemi Yap Boz Gibidir. Bende Eskiden Sizin Gibi Bir Çok Sorunlar Yaşadım. Hemde Defalarca ve Çok Sık Olurdu. Şu Bir Gerçek ki... MyBB Çok Sağlam Bir Sistem Değil. O Yüzden Forumunuzun Yedeğini Alıp 0'dan Kurulum Yapmanızı Tavsiye Ederim.
Yav arkadaşlar siz taşıma işlemini doğru ve eksiksiz yapmıyorsunuz sisteme laf atmayın lütfen. Konu sahibi acaba confing.php ve settings.php dosyalarında eski domain adresini yenisiyle değiştirdi mi bunu yaptınız mı ?
Üstte bahsettiğim dosyaları notepad++ ile açıp eski domain adresini yeni domain adresiyle düzenledikten sonra admin paneline giriş yapıp, forum ayarları kısmından site adresi kısmını yine eski domain bulunacaktır onu yeni domainle değiştirin.
Ayarlarını yapmadan, düzgünce taşımadan yaptığınız her işlem sizin sorununuzdur sistemin değil ben en az 40'a yakın site taşıdım,site adresi değiştirdim gerek müşterimlerim olsun gerek arkadaşlarımın,kendimin hiçbir sorun yaşamadan taşıma yaptım.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş sizin kide o hesap oluyor yapmayın böyle, bak gene sinirlendim