Aksaray diyecemde aman hocam buraya gelmeyin valla ne kadar bonzai uyuşturucu vs varsa ana güzergahı gibi. yolda bi dolanıyorsun en şık yerde bile iğrenç tipler var. Adamın binecek otobüs parası yok 1 hafta para biriktiriyor her gün o güzelim yerlerde bi bardak çayı 25 dk içip kalkıyor. Bu yüzden hiç bir kafeyi tercihte etmiyorum. Aksaray vs dersen arkana bakmadan kaç git. Eğer tanıdık vs varsa Konya iyi bir tercih olabilir. Eğer tanıyorsanız Usluer vs Konya'da yaşıyor diye biliyorum daha rahat yardımcı olabilir. Bende Konyalıyım ama bildiğim mi var. Tatilden tatile anca görüyorum. Ama gelişmeye başladı özellikle adliye vs yeni yerlerinde bütün kent oraya taşınıyor. İş imkanı bulabilirsiniz emin olun derim ben.
Bakalım bende ayrı yerlere gitme düşüncesindeyim ama askerlik dediği gibi Serkan hocamın gitmeden olmuyor. Gitsemde ne değişir onu merak ediyorum gözlük takıyorum bunun üstüne işaret parmağım ve serçe parmağım 1 boğum daha kısa buda tetik boyunu engelliyor yetişmiyor parmağım. Eniştem güvenlik görevlisi bu yüzden muhtemelen seni geri hizmete alırlar. Bilgisayar vs konusunda geliştirirsen kendini iyi olur dedi
Bakalım bende ayrı yerlere gitme düşüncesindeyim ama askerlik dediği gibi Serkan hocamın gitmeden olmuyor. Gitsemde ne değişir onu merak ediyorum gözlük takıyorum bunun üstüne işaret parmağım ve serçe parmağım 1 boğum daha kısa buda tetik boyunu engelliyor yetişmiyor parmağım. Eniştem güvenlik görevlisi bu yüzden muhtemelen seni geri hizmete alırlar. Bilgisayar vs konusunda geliştirirsen kendini iyi olur dedi