(14-09-2014, Saat:17:24)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-09-2014, Saat:16:25)-AkyoL- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öküz sensin, lafını bil hıyar. sana insan gibi ispiyonlandın da ceza aldığını söylüyoruz anlamıyorsun, Allah'ın kazması.(14-09-2014, Saat:15:59)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-09-2014, Saat:15:55)kadirkilic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-09-2014, Saat:15:47)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mini modluğun yanına birde Mini ispiyoculuk eklendi de ondan uyarı aldınız.
Kime demiştiniz birde onu söyleseydiniz ? banamı dediniz ?
Size değil, 3. Yorumu okusaydınız kime yazdığımı anlardınız.
Kardeşim adamı dellendirme, konuyla ne alakası var lan onun Allah'ın öküzü. Mini İspiyonculukla bizim ordaki "falanfilan1" adlı üyeyler aramızdaki kavganın ne alakası var.
Şu konunun 25. yorumunu oku da gör, sizi bildirip ceza almanızı sağlamış.
http://mybbdepo.com/www-oyuncu-mekani-co...tml?page=4
Bu ispiyonculuk değildir de nedir peki? Ona ne alemin tartışmasından veya konusundan.
Düzgün konuşun 2'nizde. Ben bu konuyu sohbet ve toplantı amaçlı açmıştım ama siz demekki pek anlayamamışsınız. Rapor edildiniz.
