Çevrimdışı
Manager
|
|
Tarih: 16-08-2014, Saat:16:25
|
|
Hocam 10tl-tr.net gerçekten çok üstün , yani istediğiniz kitleye ulaşamayabilirsiniz My0.Biz , trk3.com var ancak 2 side 10tl-tr.net kadar üstün değil bence boşuna kürek çekmiş olursunuz.
|
Çevrimdışı
Kiliza
|
|
Tarih: 16-08-2014, Saat:17:05
|
|
Hocam başarılar.. Eskiden TR15.NET vardı 2-3 ay daha yayında kalsaydı 10tl.net mi 10tr.net mi neyse onunla ilgili hiç bir şey kalmayacaktı Resul Abi'nin projesiydi (Screwy) Şansız bir olay sonucu kapandı orası da.. İsim konusuna gelirsek tr my0 gibi kısaltmalar yerine bence bu sefer bir değişiklik yapılmalı turk.net mesela... Buda benim fikrimdi şimdiden kolay gelsin.
|
Çevrimdışı
emsalsiz
|
|
Tarih: 16-08-2014, Saat:18:27
|
|
Öncelikle iyi günler dilerim ,
Ben hem 10tl.net(TR.Net) forumuna sahip birisi hemde 10TL.Net(TR.Net)'in destek sitesinde yetkili birisiyim. Zaten destek sitesine girdiğiniz zaman beni bulmak çok zor değil.
Her neyse. Bir çok kişi 10Tl.net(TR.Net)'i çok üstün görüyor,sizlerde anlaşılan çok üstün görüyorsunuz. Görmeyin arkadaşlar şuan o bedava forum açmada en çok 10tl.net üstün olabilir ama ona kafa tutacak rakipi olmadığı için o kadar yukarılarda. Ha bu yorumumda ben 10tl.net i kötülemek gibi bir amacım asla yok. Demek istediğim imkansız diye bir şey yoktur. Eğer kazanmak istiyorsanız , imkansızı başarmalısınız . İşte o zaman zafer sizindir.
15tr.net'e gelirsek. Onun developer'i destek sitesinde 2-3 araştırma yaparak bulabilirsiniz. Onun 10tl.net i geçebileceğini zannetmiyorum fakat kapandı. Gene developeri trk3.com var oda geçemez diye düşünüyorum ama geçebilirde.
Dediğim gibi imkansızı başarmak sizin işiniz.
İyi forumlar dilerim.