|
AttAcK.58
|
|
Tarih: 24-08-2012, Saat:18:06
|
|
bnm derdim sıralamaya girmek değil sadece site adını yazınca çıkmak site adını yazınca bile çıkmıyorum.zaten yeniden değerlendirme isteği gönderdim daha önceden aalanadı kullanılmış ban ihtimali üzerinde duruyorum ama bn yeni aldığım için ban filan varsa kalkacaktır.
|
İzinli
Mısırga
|
|
Tarih: 24-08-2012, Saat:18:12
|
|
2 gün çok kısa bence benim 2 haftayı buldu site:warezcim.net yazınca sonuç çıkması
|
Machine
|
|
Tarih: 24-08-2012, Saat:18:13
|
|
Sitenizi doğruladıktan sonra ve google sitenizi dizine ekledikten sonra site adınızı yazdığınızda çıkarsınız merak etmeyin.2 gün olmuş daha fiber hızla dizine ekleyecek değil ya.
İndex ayrı bişe dizine eklemek ayrı bişedir. İndex sitenizin konularını google eklemekdir.Dizin ise sitenizin anahtar kelimeleri ile arama sonuçlarıyla google'de sitenizi çıkartmasıdır.
|
AttAcK.58
|
|
Tarih: 24-08-2012, Saat:18:22
|
|
inş öyledir.ban yememiş olayım 6 ayda beklerin sorun değil bnm derdim ban korkusu
|
AttAcK.58
|
|
Tarih: 24-08-2012, Saat:18:31
|
|
(Son Düzenleme: 24-08-2012, Saat:18:32, Düzenleyen: AttAcK.58.)
bnde oradan baktım zaten banlı görünüyor ama başka sitelerdede analiz yaptım ban yok diyor.en iyisi googledan cevap beklemek.ayrıca bn domaini yeni almışım önceki adamla bnm ilgim yokki sanmam ban olsa bile kalkacaktır.
ayrıca temayı kendim tasarlıyom seo analizi yaptım temaya 98% uyum sağlıyor.yakında 100% seo ve google destekli bir tema paylaşacağım