|
Çevrimdışı
#Arawn
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:00
|
|
Merhabalar ben arkadaşımla forum kurdum.İlk üye benim/bendim.Kurulumunu ben yaptım yani.Daha sonra arkadaşım yanlışlıkla benim hesabımı silmiş admin panelinden.(Kendiside süper admin) Yeni hesap açtım. O hesabın id'sini phpmyadminden 1 yaptım.Tekrardan config.php'den super admins kısmına 1 id'sini ekledim fakat super admin değilim arkadaşımı düzenleyemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
|
Çevrimdışı
SiberLeon
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:10
|
|
Belki PhPMyadminden yanlış yapmışsınızdır ?
|
Çevrimdışı
#Arawn
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:12
|
|
Kardeşim yanlış nasıl yapabilirim.MyBB'yi ilk kez kullanmıyorum.Çeşitli tecrübelerim var fakat bu konuda anlamadığım id'yi değiştirdiğim halde süper admin olamamam.
|
Çevrimdışı
poyraz
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:17
|
|
mybb_user tablosundan kendi ismini düzenleye gir ve usergroup satır karşılığını 4 yap.
|
Çevrimdışı
#Arawn
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:19
|
|
Kardeşim anlamıyormusun zaten adminim ama süper admin değilim.
|
Çevrimdışı
#Arawn
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:30
|
|
Kardeşim saçma saçma sorular soruyorsun.Admin olmadan süper admin neden olmak isteyeyim bunu anlayamıyorsan birşey diyemem sana.
|
Çevrimdışı
poyraz
|
|
Tarih: 26-11-2014, Saat:22:39
|
|
(Son Düzenleme: 26-11-2014, Saat:22:39, Düzenleyen: poyraz.)
Saçma olan sensin. Herşeyi doğru yapsaydın şimdi süper admindin. Demek ki biryerleri eksik yapmışsın. Yazdığın yorumlarda, üyelikten sonra id nosu ve config.php uygulamasını yazmışsın. Ama adminlik aldıktan sonra bunları uyguladığını yazmamışsın, bende bunu eksikliği yazdım. Fakat bir dövmediğin kaldı.
Sizin orda yardım etmeye çalışanlara böyle mi davranıyorlar?