MyBB Depo Forum
Sql Hatası Oluştu - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBB 1.6 Depo (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-depo-forumu)
+--- Forum: MyBB 1.6 Çözülmüş Soru ve Sorunlar (https://mybbdepo.com/mybb-1-6-cozulmus-soru-ve-sorunlar-forumu)
+--- Konu Başlığı: Sql Hatası Oluştu (/sql-hatasi-olustu-konusu.html)

Sql Hatası Oluştu - damnedbarbie. - 31-01-2013

MyBB SQl Hatası

MyBB, dahili bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.

SQL Hatası:
1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''RandomLogo7' at line 1
Sorgu:
DELETE FROM mybb_settings WHERE name='RandomLogo7

Random logo bir eklenti. Kendim düzenliyordum, ftpde üstüne kaydettim. Bu sorun ise pasifleştiriyim derken meydana geldi nasıl halledebilirim?

Sql Hatası Oluştu - Pyrotoxin - 01-02-2013

böyle bir alan olmadığı için sorgunuz çalışmamaktadır ayarlar tablosunun name kısmına RandomLogo7 adlı bir alan oluşturusanız sorun çözülecektir

Sql Hatası Oluştu - damnedbarbie. - 01-02-2013

Afedersiniz ben o bölümü buldum ama oluşturabileceğim yer nerde. Ekle diye bir yer olması gerekmiyor mu?

Cvp: Sql Hatası Oluştu - Pyrotoxin - 01-02-2013

(01-02-2013, Saat:12:15)damnedbarbie. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Afedersiniz ben o bölümü buldum ama oluşturabileceğim yer nerde. Ekle diye bir yer olması gerekmiyor mu?

bunu phpmyadminden yapmanız gerekiyor phpmyadmine girip

insert into mybb_settings set name='RandomLogo7' seklinde basit bir sql sorgusu yazarsanız düzelecektir

Cvp: Sql Hatası Oluştu - damnedbarbie. - 01-02-2013

(01-02-2013, Saat:13:00)Pyrotoxin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2013, Saat:12:15)damnedbarbie. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Afedersiniz ben o bölümü buldum ama oluşturabileceğim yer nerde. Ekle diye bir yer olması gerekmiyor mu?

insert into mybb_settings set name='RandomLogo7' seklinde basit bir sql sorgusu yazarsanız düzelecektir

Düzelmedi denedim ama olmadı.

Cvp: Sql Hatası Oluştu - Pyrotoxin - 01-02-2013

(01-02-2013, Saat:13:43)damnedbarbie. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

aynı hatayımı veriyor yoksa farklı bri hatamı aldınız?

(01-02-2013, Saat:14:12)Pyrotoxin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2013, Saat:13:43)damnedbarbie. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

aynı hatayımı veriyor yoksa farklı bri hatamı aldınız?

sizin kulalndığınz eklentiyi paylaşırsanız daha detaylı inceleme yapabiliriz